maandag 24 maart 2014

Bandwerk en zo

Voor een beetje bandwerk steek ik mijn neus niet op. Oh nee, het is zelfs rustgevend.
De voorbije maand kreeg ik een paar 'bandwerkopdrachten' zoals slabbetjes.


en kwijlslabbetjes (volgens tutorial van Pieke-Wieke)Hoe groter de afgewerkte stapel, hoe vrolijker ik word! Al die mooie stofjes! Toen ik lang geleden begon te naaien bestond dat allemaal niet. Nu kan je een dag na een paar muisklikken op de vele webshops al beginnen aan je project. Wat een zaligheid.

Maar er moet mij nog iets van het hart. Mijn opdrachten bestaan niet allemaal uit zo'n vrolijkheid. Eigenlijk profileer ik mij als 'Storm en co', die slaapgerief voor kleintjes (probeert) te ontwerpen. Op kleine schaal welteverstaan.
Veel mensen uit mijn omgeving vragen mij een beetje ditjes en datjes. Een zakje voor dit, een pyjamabroek verlengen én vernauwen, een communiekleedje aanpassen,  een kleedje voeren omdat het te doorzichtig blijkt, en ga zo maar door. Het één al meer werk dan het andere. Maar voor mij is gebleken dat het een blok aan mijn been is. Het houdt mij af van wat ik eigenlijk wil doen: slaapgerief voor kleintjes. Neem daarbij een steeds dichterbij komende verhuis en het tijdsgebrek is compleet! En ik word daar zot van. Ik wil eigenlijk mijn blog restylen en nieuwe dingen ontwerpen, maar ik moét eerst nog dit en nog dat.
Dus beste mensen van Zuid West-Vlaanderen: voor al je retouchewerk, 1 adres: Made by Mie! Zij doet dat echt heel graag en goed. Voor mij klopt het niet, het voelt aan als 'moeten', en daar hebben we al genoeg van in het leven, niet?

En nu gaan we nog een beetje verhuisdozen vullen! Ciao!

1 opmerking:

  1. Groot gelijk. Tijd maken voor wat je zelf wil is belangrijk in mijn ogen.

    BeantwoordenVerwijderen